|
Студенти коледжу долучилися до участі у посткросинг - проєкті під назвою «Вивчай світ → рекламуй Україну!» (Discover the world→ promote Ukraine!) з метою популяризації України в світі та створення за допомогою проєкту обміну листівками між українськими студентами з іноземцями.
Великоанадольський музей лісу — відкрито у 1991 році як відділ Донецького обласного краєзнавчого музею. Музей знаходиться в будинку, який побудовано у 1853 році для Метеорологічної обсерваторії (за зразком Магнітної обсерваторії при Гірничому інституті у С.- Петербурзі). У цім помешканні більше року разом зі своєю родиною мешкав перший лісничий, засновник Великоанадольського лісництва та лісової школи, підпоручик, а потім полковник корпусу лісничих – В.Є. фон Графф.
Velykoanadol Forest Museum was opened in 1991 as a department of the Donetsk regional local lore museum. The museum is found in the house that was built in 1853 for Meteorological Observatory (on the model of the Magnetic Observatory at the Mining Institute in St. Petersburg). The first forester lived in this apartment with his family for more than a year. He was a founder of Velykoanadol Forestry and Forest School, inspector, and then colonel foresters’ corps – Viktor Egorovich von Hraff.
Любов Крива, голова профорієнтаційного центру
|